Allergie informatie: Kruidige Tijgergarnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 2 teentjes fijngehakte knoflook
- 0,5 stuks fijngesneden ui
- 1 stuks grof gesneden stengelui
- 300 gram rauwe gepelde tijgergarnalen
- 3 eetlepels lichte sojasaus
- 1 eetlepel rietsuiker
- 1 eetlepel nam pla
- 1 kopje vers korianderblad
Meer Recepten
- Kruidige aardappeltjes
Met aardappels, knoflook, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - lindabax - Garnalen met koriander en limoen
Met garnaal, korianden en limoensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - lekker_koken - Grote garnalen met koriander en limoen
Met tijgergarnalen, limoen en koriander uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - hanstaal - Bonjan salat (Kruidige auberginesalade)
Met aubergine, tomatenpuree en munt uit India
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kerriegarnalen
Met garnalen, knoflook en korianderblad uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kruidige tijgergarnalen
- Allergieen informatie