Allergie informatie: Kreeftencocktail met citroenroom, champagne gelei en kaviaar
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kreeften
- 2 goed rijpe avocado's
- 1 theelepel gembersiroop
- enkele druppels citroensap
- Ocietra kaviaar
- 4 deciliter Champagne Moët en Chandon
- Hollandia slagroom, ongezoet
- 2 blaadjes gelatine
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro