Allergie informatie: Komkommer-visragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepel citroen
- 500 gram komkommer
- 2 uien
- 2 eetlepel boter
- ½ eetlepel bloem
- 2 deciliter visfond (uit een potje, in alle werenhuizen te vinden)
- 1 eetlepel (grove) mosterd
- zout en peper (pezo)
- 150 milliliter slagroom
- 1 bosje dille
- eventueel tomaten (zie tip onderaan)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Komkommersalade
Met komkommer, rode ui en olijfolie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - bettyvandijk - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Komkommer-visragout
- Allergieen informatie