Allergie informatie: Kikkererwten met garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik kikkererwten
- 150 a 200 gram rose garnalen (of gamba's)
- 1 ui, klein gesneden
- 0,5 pepertje zonder zaadjes, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 laurierblad
- 1 vleestomaat, ontveld en in stukjes
- 1 a 2 eetlepels verse peterselie, gehakt
- beetje olijfolie
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kikkererwten met garnalen
- Allergieen informatie