Allergie informatie: Kibbeling van forel met groene kruidenmayonaise
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 forelfilets met vel
- 0,25 liter pils
- 5 takjes peterselie
- 1 takje kervel
- 1 takje dragon
- 2 deciliter mayonaise
- 1 teentje knoflook
- 10 sprieten bieslook
- 2 eieren
- 1 theelepel kerriepoeder
- 250 gram bloem (+ extra bloem voor de vis)
- zout, peper
- olie om te frituren
- 1 citroen
- extra nodig: keukenpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken