Allergie informatie: Kerrie van vis (Ikan kerrie)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kabeljauwfilet
- 5 stuks lomboks, rode, verse, van de zaadjes ontdaan
- 1 stuk ui
- 2 teentjes knoflook, gehalveerd
- 3 blaadjes djeroek poeroet
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepel koenjit
- 1,5 theelepel laos, gemalen
- 1 eetlepel ketoembar
- 1 theelepel serehpoeder
- 0,5 eetlepel djinten
- 5 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel olie
- zout
- benodigde materialen:
- keukenmachine of staafmixer
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kerrie van vis (ikan kerrie)
- Allergieen informatie