Allergie informatie: Kari ikan (Kerrie van vis in kokosmelk)
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram gerookte schelvis
- 3 deciliter santen
- 2 eetlepels olie
- 2 theelepels azijn
- 2 groene lomboks
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 1 tomaat
- 0,5 theelepel djahe
- 0,5 theelepel kunyit
- 2 sliertjes saffraan
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kari ikan (kerrie van vis in kokosmelk)
- Allergieen informatie