Allergie informatie: Kabeljauwschotel met tomaten-yoghurtsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 2 knoflookteentjes
- 5 ansjovisfilets
- 10 gevulde groene olijven
- 25 gram boter
- 1 blik (ca. 400 gram) gepelde tomaten
- mespuntje rozemarijn
- 1 eetlepel gesnipperde peterselie
- 1 eetlepel maïzena
- 1 deciliter yoghurt op kamertemperatuur
- 500 gram kabeljauwfilet
- (versgemalen) peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauwschotel met tomaten-yoghurtsaus
- Allergieen informatie