Allergie informatie: Kabeljauwfilet met mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kabeljauwfilets
- 1 eetlepel citroensap
- zout
- bloem
- 3 eetlepels boter
- 25 gram extra boter
- 25 gram extra bloem
- 0,5 visbouillontablet
- 1 deciliter kookroom
- 2 eetlepels Franse mosterd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauwfilet met mosterdsaus
- Allergieen informatie