Allergie informatie: Kabeljauw met vanillesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kabeljauwfilets
- 50 gram boter
- bloem
- 2 deciliter vanillevla
- 2 deciliter witte wijn
- 4 gram visbouillonpoeder, evt kippenbouillonpoeder
- 1 kleine ui
- 1 eetlepel azijn
- 1 klein bosje bieslook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauw met vanillesaus
- Allergieen informatie