Allergie informatie: Kabeljauw met sinaasappel/tomaat/kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 eetlepels olijfolie
- 300 gram prei, in ringen
- 1 eetlepel provençaalse kruiden, liefst vers
- 1 sinaasappel
- 500 gram kabeljauwfilet (baars of andere stevige filet kan ook)
- 2 tomaten (pomodori), in plakjes
- 50 gram zachte kaas naar keuze b.v. gorgonzola, geitenkaas o.d.
- zout/peper uit de molen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Cranberrie-sinaasappeljam
Met cranberries, sinaasappel en geleisuiker uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauw met sinaasappel/tomaat/kaas
- Allergieen informatie