Allergie informatie: Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappelknoflook puree
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 eetlepel olijf olie
- 1 bakje gesneden champignons ( 125 gram )
- 2 teentjes knoflook ( geperst )
- 1 gele paprika in reepjes
- 1 zak Provençaalse roerbakmix ( 400 gram )
- 2 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden
- 500 gram Kabeljauwfilets in 4 stukken
- 1 pak aardappelpuree à la minute 180 gram
- (Je kan natuurlijk ook zelf aardappelpuree maken zie hiervoor recepten op Mijn Receptenboek.)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk