Allergie informatie: Kabeljauw met mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kabeljauwfilets (± 800 gram)
- Zout, peper
- 1,5 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel bloem
- 1 eetlepel melk
- 200 milliliter groentebouillon
- 200 milliliter (karne)melk
- 2 eetlepel mosterd
- 150 gram zout (voor kookwater)
- 1-2 takjes dille of peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauw met mosterdsaus
- Allergieen informatie