Allergie informatie: Kabeljauw met citroenjus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 dikke plakken kabeljauwfilet (circa 175 gram per stuk)
- zout
- witte peper uit de molen
- 1,5 eetlepel limoen-of citroensap
- ca. 1,5 eetlepel bloem, gezeefd
- 40 gram boter
- 1 eetlepel kappertjes, uit potje, uitgelekt
- 0,5 theelepel fijne rasp van limoen-of citroenschil
- 1 eetlepel fijngesneden bieslook
- 1 kleine citroen of limoen, in partjes gesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauw met citroenjus
- Allergieen informatie