Allergie informatie: Jhinga kari (Garnalencurry)
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram ghee
- 1 kleine gesnipperde ui
- 2 gesnipperde teentjes knoflook
- 2 theelepels gemalen koriander
- 0,5 theelepel gemalen gember
- 1 theelepel kurkuma
- 0,5 theelepel gemalen komijn
- 0,5 theelepel chilipoeder
- 2 eetlepels azijn
- 500 gram gepelde steurgarnalen
- 2 deciliter water
- vers gehakte koriander ter garnering
Meer Recepten
- Garnalencurry
Met garnalen, kokosmelk en kerriepoeder uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - ingridkarbet - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Cincang ternak kari (gekruid gehakt met santen en aardappel)
Met rundergehakt, santen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Garnalencurry
Met garnalen, kokosmelk en vissaus uit Thailand
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - michaeltoorop - Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus)
Met runderlappen, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Jhinga kari (garnalencurry)
- Allergieen informatie