Allergie informatie: Jhinga ka pathia (Garnalencurry met kokos)
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram ghee
- 1 grote gesnipperde ui
- 2 gesnipperde teentjes knoflook
- 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en in schijfjes
- 5 centimeter pijpkaneel
- 1 laurierblad
- 2 theelepels chilipoeder
- 2 theelepels garam masala
- 1 theelepel fenegriekzaad
- 1,5 theelepel zout
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- krap 2,5 deciliter yoghurt
- 200 gram tomatenpuree
- 500 gram gepelde steurgarnalen
- 50 gram gedroogde kokos
- vers gehakte korianderblaadjes (desgewenst)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro