Allergie informatie: Italiaanse visfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 visfilets naar keuze (zalm, panga etc. )
- 1 blik tomatenblokjes
- 150 milliliter droge witte wijn
- geperste verse knoflook (hoeveelheid naar wens)
- 1 gesneden rode ui
- evt. groente, zoals een halve courgette
- scheut olijfolie extra vergine
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Saté lilit (Balinese vissaté)
Met visfilet, garnalen en rawits uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Italiaanse visfilet
- Allergieen informatie