Allergie informatie: Ikan salmon dan sambal matah (zalm in sambal van sjalotjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram zalmfilets
- 4 eetlepels tomatenketchup
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 limoen
- 0,5 theelepel zout
- 2 theelepels suiker
- 2 theelepels peper
- Sambal Matah:
- 8 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 3 rawits
- 4 daun djeruk purut
- 1 kleine tomaat
- 0,5 theelepel trassi
- 2 eetlepels olie
- 0,25 theelepel zout
- 1 eetlepel suiker
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk