Allergie informatie: Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 verse makreel
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 8 kemirienootjes, fijn malen of stampen
- 2 theelepels ketumbar poeder
- 1 theelepel kentjur poeder
- 2 theelepels kunir (kurkuma)
- 1,5 theelepel laos
- 1 theelepel djahepoeder
- 2 theelepels sambal
- 1 salam blaadje
- 2 djeroek poeroet blaadjes
- 4 theelepels sereh
- 1 grote tomaat
- 1 blok santen
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89