Allergie informatie: Ikan Pedis (Hete makreel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 gestoomde makreel
- 5 eetlepels ketjap manis
- 4 theelepels sambal
- 2 teentjes knoflook
- slaolie
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - BBQ Makreel in folie
Met makreel, ui en tomaat uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan pedis (hete makreel)
- Allergieen informatie