Allergie informatie: Ikan Panggang Dibumbui Dengan Manis Dan Assam (makreel in zoet zure saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo makreel
- 300 gram zilveruitjes op zuur
- 8 rawits
- 6 groene lomboks
- 5 tenen knoflook
- 4 uien
- 4 rode lomboks
- 4 deciliter azijn
- 4 deciliter water
- 6 eetlepels olie
- Boemboe:
- 6 kemirienoten
- 5 daun salam
- 5 eetlepels suiker
- 4 centimeter djahe
- 3 centimeter laos
- 3 theelepel trassi
- 1,5 eetlepels ketumbar
- 1 eetlepels kunyit
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Erwtensoep uit Slowcoooker
Met erwtensoeppakket, zuurkoolspek en schouderkarbonades uit Nederland
8 porties - 8 uur
Maaltijdsoepen - spikey1