Allergie informatie: Ikan macam-macam (Gestoomd gekruid vis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kokosnoot, geraspt
- 100 gram ansjovis
- 150 gram zeebaars
- 3 groene lomboks
- 5 jeruk purut blaadjes
- 2 centimeter djahe
- 12 salam blaadjes
- 12 bananenblad
- houten prikkers
- boemboe:
- 3 rode lomboks
- 5 rode uien
- 4 teentjes knoflook
- 3 centimeter kencur
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels palmsuiker
- 1 theelepel peper
- 2 theelepels zout
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Kool rolletjes
Met gehakt, rijst en witte kool uit Canada
4 porties - 20 minuten
Stoofschotels - willewies
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan macam-macam (gestoomd gekruid vis)
- Allergieen informatie