Allergie informatie: Ikan Lele Goreng (gebakken zeewolf in kruiden)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo zeewolf
- zout
- sap van 3 djeruk nipis
- 7 sjalotjes
- 5 teentjes knoflook
- 5 rode lomboks
- 5 groene lomboks
- 3 tomaten
- 7 belimbing wuluh
- 1 stukje djahe van ca. 3 cm
- 1 stukje laos van ca. 3 cm
- 1 serehstengel
- plantaardige olie
- 3 daun salam
- 1 theelepel kristalsuiker
- 5 eetlepels ketjap manis
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533