Allergie informatie: Ikan Koening
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kabeljauwfilets
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 theelepel sambal trassi
- 150 milliliter dikke santen
- 0,5 theelepel citroensap
Meer Recepten
- Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Nasi koening (gele feestrijst)
Met rijst, santen en bruine ui uit Indonesie
8 porties - 45 minuten
Rijstgerechten - 34533 - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan koening
- Allergieen informatie