Allergie informatie: Ikan kambing boemboe kemangi (Makreel met kruidige kokosmelk)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 makrelen
- 2 schijfjes djahe
- 4 schijfjes laos
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepels zout
- 3 deciliter dikke santen
- 3 tomaat
- 1 serehstengel
- 2 daun salam
- 5 rawits
- kemangi
- Boemboe:
- 5 sjalotten
- 4 kemirienoten
- 1 theelepel ketumbar
- 3 tenen knoflook
- 6 rode lomboks
- 2 centimeter kunyit
- 1 theelepel suiker
- 1 eetlepel olie
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk