Allergie informatie: Ikan djahé (mild gekruide kabeljauw)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kabeljauwfilets
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels gula djawa
- 3 uien
- 2 grote rode lomboks
- 2 eetlepels citroensap
- 1 theelepel laospoeder
- 1 theelepel geraspte citroenschil
- 1,5 theel djahé poeder
- 0,5 eetlepel zeezout
Meer Recepten
- Vijf-kruidenpoeder 2
Met djahe, steranijs en kaneel uit China
10 porties - 10 minuten
Bijgerechten - 34533 - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Knoflookbal
Met gehakt, knoflook en ui uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - harwoon - Nasi Keboeli 2
Met rijst, kip en kruidnagel uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan djahé (mild gekruide kabeljauw)
- Allergieen informatie