Allergie informatie: Ikan Boemboe Bali (stevig gekruide kabeljauw)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kabeljauwfilet
- olie om te frituren
- wat bloem
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 tomatenpuree (70 gram)
- 1,5 deciliter water
- 2 salamblaadjes
- 2 blaadjes djeroek purut
- 1 stengel sereh
- 1 plakje laos
- 1 plakje gember
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels suiker
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Kabeljauw met venkel
Met kabeljauw, venkelknol en munt uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken