Allergie informatie: Ikan boemboe (stevig gekruide schelvis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram schelvis
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 100 milliliter dikke santen
- 1 eetlepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 0,5 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel djahe
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 eetlepel asemwater
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan boemboe (stevig gekruide schelvis)
- Allergieen informatie