Allergie informatie: Ikan Bau Peapi (licht gekruide makreel met tomaat)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote makreel
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 blik tomatenblokjes
- 2 blikjes tomatenpuree
- olie of margarine om te bakken
- sambal naar smaak
- 0,5 theelepel suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin