Allergie informatie: Ikan bandeng tomat (gebakken makreel in een tomatensausje)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kleine makrelen
- 3 uien
- 4 tomaten
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepel sambal oelek
- 2 eetlepel suiker
- 2 theelepel asem
- 2 eetlepel azijn
- 1 citroen
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- olie
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske