Allergie informatie: Ikan Bakar Ketjap (geroosterde zeebaars met ketjap saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram zeebaars
- 250 milliliter ketjap manis
- 4 rode lomboks, fijngesneden
- 2 theelepels ketumbarpoeder
- 0,5 theelepel djahe
- 1 limoen (sap)
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- bananenblad
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin