Allergie informatie: Ikan atjar ( zoet zure makreel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode ui
- 2 tenen knoflook
- 2 lente-bosuitjes
- 2 kleine rode pepertjes
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel koenit
- 2 theelepels djinten
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 1 eetlepel dijon mosterd
- 4 gestoomde makreelfilets van 150 gram per stuk
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - BBQ Makreel in folie
Met makreel, ui en tomaat uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - tobkok - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Makreel-aardappelsalade
Met makreel, aardappel en augurk uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan atjar ( zoet zure makreel)
- Allergieen informatie