Allergie informatie: Ikan Asin Tumis (zoute vis)
Terug naar het receptIngrediënten
- zoute vis, (in water weken) 1 nacht
- rawit en lombok schuin snijden
- rode kleine uitjes (brambang neràn), grof snijden
- knoflook (fijn)
- tomaten (groene in blokjes) en een paar cherry tomaatjes in vieren
- 1/2/ bouillon blok, naar smaak niet te zout
- asam of citroensap
- witte suiker (naar smaak)
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Haringtartaar met tomaat en ui
Met zoute haring, zongedroogde tomaten en ui uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan asin tumis (zoute vis)
- Allergieen informatie