Allergie informatie: Ikan asin Toemis (licht zure vis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram ikan djambal (gezouten gedroogde vis)
- 0,5 deciliter olie
- 3 uien
- 3 teentjes knoflook
- 50 gram petehbonen
- 4 eetlepels azijn
- 0,5 deciliter water
- boemboe’s:
- 2 blaadjes salam
- 1 plakje laos
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels suiker
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan asin toemis (licht zure vis)
- Allergieen informatie