Allergie informatie: Gratin van witlof en mosselen
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 stronkjes witlof
- 1 kg jumbo mosselen
- 1 eetlepel olie
- 1 glas zoete witte wijn
- 20 cl lichte room
- 10 cl slagroom
- 3 eieren
- 1 plukje saffraandraadjes
- nootmuskaat
- peper
- zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gratin van witlof en mosselen
- Allergieen informatie