Allergie informatie: Goudbruine zalm met dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 zalmfilets van 150 gram
- 100 gram verse slagroom
- 100 gram droge witte wijn
- 50 gram tomatenpuree
- 4 artisjokken
- 12 bosuitjes
- verse dille
- suiker
- olijfolie
- zout en peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Goudbruine zalm met dille
- Allergieen informatie