Allergie informatie: Gevulde visrolletjes met aspergecrème
Terug naar het receptIngrediënten
- hoofdgerecht voor 4 personen (grote eters of anders geschikt voor 6 personen)
- 12 groene asperges
- 12 mooie kleine worteltjes met een beetje groen eraan
- 12 visfilet: gallo (zonnevis), perca(baars), filetan (tongfilet)
- 1 prei
- 1 ui
- wat bloem
- 0,5 liter groentebouillon
- zout/peper
- olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde visrolletjes met aspergecrème
- Allergieen informatie