Gevulde tomaten en forel met amandelen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Bakplaat
  • Bolletjessteker
  • Koekenpan
  • Oven
  • Bakpapier
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op hete lucht 180 °C.
    Rasp de kaas.
    Pluk de blaadjes basilicum.
    Rooster de in een droge koekenpan.
    Maak de knoflook schoon en snipper deze.
    Wrijf in de vijzel de basilicumblaadjes, , en knoflook tot een pasta en meng de kaas erdoor.
    Voeg al roerend de toe tot er een smeuïg mengsel ontstaat.
    Snijd de kapjes van de en hol ze uit met een bolletjessteker.
    Snijd de in plakken en de in ringetjes.
    Vul de met de pesto en de , leg een plakje op iedere tomaat en zet ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
    Bak de circa 15 minuten in de oven.

    Verwarm de oven voor op hete lucht 180 °C.
    Boen de schoon en snijd hem in dunne plakken.
    Ris de tijmblaadjes en hak ze fijn.
    Wrijf de buikholtes van de forellen in met , en tijmblaadjes.
    Leg de plakjes in de buikholtes en leg de forellen naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat.
    Besprenkel de vis met en strooi de erover.
    Bak de forellen in circa 15 minuten gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1357 kcal
67%5428 kcal
Vetten
85 g.
122%340 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde tomaten en forel met amandelen