Allergie informatie: Gevulde sardines
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo sardines
- 3 teentjes knoflook
- 1 rode en 1 groene paprika
- 2 Spaanse pepers
- 2 takjes platte peterselie, gehakt
- 2 takjes koriander, gehakt
- zout en zwarte peper
- 200 gram bloem
- (olijf)olie
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Sardines op sla
Met sardines en gele slablade uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - vlees - Tagine van sardineballetjes
Met sardines, aardappelen en tros tomaten uit Marokko
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - amber - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde sardines
- Allergieen informatie