Allergie informatie: Gevulde sardientjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 stuks sardientjes
- 1 eetlepel kappertjes
- 6 sneetjes wit brood (een paar dagen oud)
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels peterselie
- 50 gram kaas
- 5 eetlepels olijfolie
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Tagine van sardineballetjes
Met sardines, aardappelen en tros tomaten uit Marokko
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - amber - Gegrilde sardientjes
Met sardientjes, laurier en zout uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde sardientjes
- Allergieen informatie