Allergie informatie: Gevulde romige vissoep met sherry
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 vis
- 1 eetlepel citroensap
- zout
- peper
- 1 kruidenbuiltje
- 1 eetlepel olie
- 100 gram spek, in dobbelsteentjes
- 2 uien, gesnipperd
- 1 groene paprika, in reepjes
- 4 grote aardappelen, gekookt in schil en gepeld
- 1 blik gepelde tomaten
- 0,5 theelepel thijm poeder
- 2 mespunten gemalen laurier
- 1 eetlepel peterselie, vers gehakt
- 2 eetlepels droge sherry
- 0.,5 theelepel worcestershire saus
- 1 deciliter room
- 300 gram viskoppen
- 200 gram visgraten
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde romige vissoep met sherry
- Allergieen informatie