Allergie informatie: Gevulde makrelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 makrelen
- 5 eetlepels citroensap
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 0,5 granaatappel
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 1 eetlepel rozijnen
- 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
- 1 bosje bosuitjes
- 2 teentjes knoflook
- 50 gram walnoten
- 0,5 bosje koriander
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels sumak
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - BBQ Makreel in folie
Met makreel, ui en tomaat uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde makrelen
- Allergieen informatie