Allergie informatie: Gevulde inktvis / lignje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo pijlstaart inktvis (diepvries)
- 2,5 kop half gekookte rijst (beetgaar)
- 1 handje vers gesneden peterselie
- 4 á 5 teentjes knoflook
- half theelepeltje peper
- half theelepeltje zout
- olijfolie
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)
Met inktvis, lombok en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde inktvis / lignje
- Allergieen informatie