Allergie informatie: Gevulde forel met groenten en limoen
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 forellen
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels peper
- 100 gram bospeentjes
- 100 gram champignons
- 1 eetlepel citroensap
- 1 sjalot fijngehakt
- 50 gram boter
- 1 eierdooier
- 1 kopje droge witte wijn
- 1 deciliter visbouillon
- voor de saus:
- 1 kwart liter limoensap
- 0,5 deciliter droge witte wijn
- 2 eetlepels fijngehakte slalotjes
- 1 deciliter crème fraîche
- 2 limoenen
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde forel met groenten en limoen
- Allergieen informatie