Allergie informatie: Gevulde forel met amandelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 forellen
- 1 citroen
- 250 gram bladspinazie (diepvries)
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 50 gram boter
- 1 deciliter slagroom
- 1 deciliter crème fraîche
- 50 gram amandelen
- nootmuskaat
- 2 eetlepels geschaafde amandelen
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde forel met amandelsaus
- Allergieen informatie