Allergie informatie: Gevulde courgettebloemen
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 courgettebloemen
- 100 gram tarbot
- 1 eiwit
- 1 deciliter room
- 3 deciliter visbouillon
- 2 deciliter visfond
- 1 deciliter wijn, witte
- 0. 5 deciliter vermout
- 3 eetlepel creme fraiche
- 100 gram boter
- 2 eetlepel verse fijngehakte dille
- peper
- zout
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde courgettebloemen
- Allergieen informatie