Allergie informatie: Gestoomde vis met groenten en ovenaardappeltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 a 6 aardappelen per persoon
- kruidenmix voor aardappel (Verstegen)
- olijfolie of vloeibare margarine
- 1 zakje stoofgroenten (diepvries) per persoon
- 2 pangafilets of andere vis (diepvries) per persoon
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader