Allergie informatie: Gestoomde makreel in een pittige saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 middelgrote gestoomde makrelen, ontdaan van kop en vel
- 1/2 liter groentebouillon
- stuk sereh, gekneusd
- 3 djeroek poeroetblaadjes, ingescheurd
- 1 middelgrote tomaat, in blokjes gesneden
- suiker en zout naar smaak
- olie om in te fruiten
- kruiden die fijngestampt worden:
- 5 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 3 of meer rode pepers
- 1 grote rode paprika
- schijfje gember
- 1 theelepel korianderpoeder
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gestoomde makreel in een pittige saus
- Allergieen informatie