Gestoomd groente vispakketje op een bedje van knoflook tagliatelle

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. De oven voorverwarmen op 180 C.De groenten fijn snijden tot een gewenste grootte, het liefst een fijne Jullienne,ziet ook het mooist uit.
  2. Neem 4 stukken alluminiumfolie,zorg dat de stukken zo groot zijn dat de moten er makkelijk inpassen.
  3. Verdeel de groenten over de 4 stukken alluminiumfolie en maak in het midden een bedje.
  4. Plaats op het bedje van groenten de en leg op iedere moot een 1/2 schijfje .Schenk er nu een flinke scheut witte over.Neem nu de kruiden en meet met 3 vingers een beetje viskuiden af en verdeel die over de .Perpakket dus 3 vingers viskruiden.Als laatste ruim toevoegen en het pakket goed dichtvouwen zodat er geen lucht kan ontsnappen.Plaats nu de pakketjes in de voorverwarmde oven en laat ze ongeveer 10/15 min stomen afhankelijk van de grootte van de moot.Kook de gaar en verdeel er de over.
  5. Als de vis gaar is, een diep bord nemen een beetje in het midden leggen,ruim over de verdelen en dan de groente en vis uit het pakketje scheppen met een palletmes en midden op de plaatsen,afgarneren met een beetje citroencress of bieslook.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
118 kcal
5%472 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gestoomd groente vispakketje op een bedje van knoflook tagliatelle