Allergie informatie: Gepaneerde schelvis
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 porties schelvisfilet van elk 120 gram
- 12 witte asperges
- 200 gram jonge spinazie
- 40 gram pijnboompitten
- olijfolie
- een halve citroen
- 3 deciliter sinaasappelsap (bij voorkeur vers)
- arachideolie
- boter
- peper en zout
- om te paneren:
- 1 ei
- 1 deciliter melk
- een scheutje olijfolie
- 120 gram broodkruim
Meer Recepten
- Schelvis met pittige salsa
Met schelvisfilet, mango en pistaches uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Vispakketjes met verse kruiden
Met visfilets, citroen en koriander uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Visfilet uit de oven met tapenade
Met visfilet, tapenade en olie uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - aloekscholten - Setop ikan paprika/tomat
Met schelvis of kabeljauw, sjalotjes en citroen uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - ma-griet - Gebakken schelvis met knoflook
Met schelvis, knoflook en citroen uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - rozeanne
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gepaneerde schelvis
- Allergieen informatie